Nieuws

Vacature: Junior Projectmanager Leefomgeving

23-02-2017

Junior Projectmanager Leefomgeving

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar die door een onveilige of instabiele thuissituatie een moeilijke kindertijd doormaken. Ze groeien op in opvanglocaties of in kwetsbare gezinnen, waarbij hun ontwikkeling stagneert. Deze kinderen zijn vaak sociaal uitgesloten en kunnen daarom niet mee doen in onze maatschappij. Het Vergeten Kind zet zich in om het welzijn van deze beschadigde kinderen structureel te verbeteren. Door hen aandacht te geven, worden de kinderen weer gezien en krijgen ze een stem. Zo kunnen ze zich ontwikkelen/uitgroeien tot gelukkige mensen, die op een volwaardige manier meedoen in de maatschappij.

Stichting Het Vergeten Kind, gevestigd in Utrecht, zoekt een junior projectmanager die als onderdeel van het projectmanagement team verantwoordelijk is voor bouwprojecten ten behoeve van de (fysieke) leef- en speelomgeving van kinderen & jongeren in de opvang. Om een indruk te krijgen van de activiteiten en uitgevoerde bouwprojecten wordt verwezen naar: http://www.hetvergetenkind.nl/nl/site/tovertuinen

Ben jij een teamplayer die graag een uitdaging aan gaat?

Functie
Als Junior Projectmanager Leefomgeving draag je zorg voor zowel de in- als externe contacten en communicatie met verschillende (bouw-)partijen zoals in- en exterieurpartners, aannemers, installateurs en opvanglocaties.

Jij zorgt ervoor dat de informatieoverdracht van en naar derden vlekkeloos verloopt.
Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de (eind-)realisatie van bouwprojecten die direct het leefklimaat van kinderen in de opvang verbeteren door middel van een conceptmatige aanpak.
Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende bouwprojecten (zoals bijvoorbeeld Chill Out & Tovertuin projecten) en hierin goed het overzicht kunt behouden.

Als Junior Projectmanager Leefomgeving voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent een verbinder en weet te enthousiasmeren, hebt oog voor procesverbeteringen.

  • Aantoonbare expertise op het gebied van projectmatig werken.

  • Als Junior Projectmanager Leefomgeving ben je goed in staat om te plannen en te delegeren.

  • Je bent communicatief sterk, praktisch ingesteld en je hebt overwicht.

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO niveau.

  • Non-profit werkervaring is geen must; passie, gedrevenheid en professionaliteit zijn dat wel.

  • Je hebt ervaring met het opzetten en managen van projecten.

Enthousiast?

Wij bieden een interessante positie in een organisatie die sterk in beweging is en hard groeit met het hoofdkantoor in Utrecht, goed bereikbaar met OV/auto. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met het project team via marguerite@hetvergetenkind.nl o.v.v. Junior Projectmanager Leefomgeving.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige job? Stuur dan een beknopte motivatiebrief en je CV voor maandag 13 maart 2017 naar stichting Het Vergeten Kind t.a.v. Jeroen van Woudenberg: jeroen@hetvergetenkind.nl o.v.v. Junior Projectmanager Leefomgeving.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 maart 2017.

« terug