Nieuws

Miele organiseert bakworkshop Van Taart tot Cupcake voor Het Vergeten Kind

31-07-2017

Bakworkshop Van Taart tot Cupcake voor het vergeten kind

Op zoek naar een leuke afsluiting van de vakantie? Schrijf je dan in voor de workshop "Van Taart tot Cupcake" van Miele Nederland op zaterdag 19 augustus, van 11.00 - 15.30 uur in het Miele Experience Center in Vianen.

Kinderen én hun (groot)ouders/verzorgers gaan samen aan de slag om de meest heerlijke cupcakes, taarten en andere zoete lekkernijen te bereiden. Bovendien krijg je hulp van Isa Verzeilberg, winnares van het populaire Zapp-televisieprogramma CupCakeCup. En als klap op de vuurpijl steun je ook nog eens Het Vergeten Kind.

Tijdens de workshop Van Taart tot Cupcake in het prachtige Miele Culinary Institute te Vianen leer je hoe je cupcakes kunt bakken, krijg je tips over het professioneel versieren van taarten en zie je hoe je alles heerlijk op smaak kunt brengen.

De opbrengst van de workshop Van Taart tot Cupcake doneert Miele Nederland B.V. aan onze stichting. Miele draagt graag bij aan onze doelen als stichting en daarmee zijn wij ontzettend blij want zonder hulp van anderen kunnen wij ons werk niet doen. Dankjewel Miele!

Schrijf je hier in voor de workshop: https://www.miele.nl/c/kookworkshop-van-taart-tot-cupcake-3116.htm. 

« terug