Nieuws

Club van Microdonateurs


28-12-2011
Veel bedrijven kunnen niet 'zo maar' even een Tovertuin sponsoren, maar willen toch een bijdrage leveren aan de wens van onze stichting om een lach te brengen naar kinderen die noodgedwongen niet thuis kunnen wonen, omdat het thuis te onveilig of te instabiel is.

Kinderen in Leidse vrouwenopvang dolblij met Tovertuin


14-12-2011
Nebahat Albayrak opende kleurrijke speelplek

Nutricia knutsel team in Leiden


09-12-2011
Nog een paar dagen voor de feestelijke opening van de 8ste Tovertuin in Leiden. Er is knetter hard gewerkt deze week! Het geweldige Nutricia team heeft super geholpen met het in elkaar zetten van kasten, keukentjes, stoelen en tafeltjes. En met de kindjes werd er ondertussen geknutseld. Wat een top dag!

Donatie van Brander Afbouwprodukten


01-12-2011
Brander Afbouwprodukten uit Den Bosch geeft dit geen kerstpakketten aan relaties maar doneert het bedrag aan onze stichting. Bedankt! Op naar een mooie samenwerking.

SiS.PR aan de slag voor de Guusje Nederhorst Foundation


29-11-2011
De Guusje Nederhorst Foundation heeft besloten de PR werkzaamheden onder te brengen bij het Rotterdamse PR bureau SiS.PR. De samenwerking tussen SiS.PR en de Guusje Nederhorst Foundation startte afgelopen maand met de werkzaamheden voor de Sintercity-Express Tour.

Vrolijke schilderingen in de 8ste Tovertuin


28-11-2011
Met hoogtevrees is Kunstschilder Pieter Onderwater begonnen aan 1 van de vele wandschilderingen. De wanden van de 8ste Tovertuin worden heel vrolijk.

IKEA Delft verzamelt knuffels voor het goede doel


21-11-2011
IKEA Delft verzamelt knuffels voor de Guusje Nederhorst Foundation! Elke gekochte knuffel in de vestiging Delft levert € 1,00 op voor UNICEF en Save the Children.

Werkzaamheden begonnen in Nutrica Tovertuin Leiden


17-11-2011
Er wordt hard gewerkt aan de 8ste Nutricia Tovertuin in Leiden! Aannemer Dimitri Fruijtier en zijn mensen zorgen ervoor dat de 2 verdiepingen een prachtige basis krijgen met mooie lambriseringen van CanDo. Pieter gaat morgen aan de slag met de mooie Woezel en Pip schilderingen en Virgil start zaterdag met de vloeren. Wat een samenwerking!

Sintercity-Express Tour 2011 bezorgt kinderen uit opvangcentra geweldig Sinterklaasfeest


14-11-2011
De Guusje Nederhorst Foundation heeft op zondag 13 november 2011 in samenwerking met Stichting Sinterklaas Rijnmond, NS en het SS Rotterdam ruim 500 kinderen uit Nederlandse opvangcentra het Sinterklaasfeest van hun leven bezorgd.

Fancy fair georganiseerd door Kinderopvang SKR een groot succes!!


10-11-2011
Op Zaterdag 29 oktober 2011 organiseerde Kinderopvang SKR een grote fancy fair wat een groot succes bleek te zijn. Iedereen genoot van de gezelligheid op locatie BSO Oosterhonk waar de fancy fair gehouden werd.