Nieuws

Op woensdag 10 oktober vond er in Hilversum een bijzondere 'bioscoopscreening' van de nieuwe familiefilm Mees Kees plaats voor kinderen uit omliggende opvangcentra. Op initiatief van filmdistributeur Entertainment One Benelux mocht de Guusje Nederhorst Foundation kinderen uitnodigen.

Help jij een pleegkind de pubertijd door?


13-09-2012
Onder het motto 'Help jij een pleegkind de pubertijd door?' start Pleegzorg Nederland een campagne voor het werven van pleegouders voor kinderen van 10 jaar en ouder. De Guusje Nederhorst Foundation ondersteunt het doel van deze campagne van harte. Want een pleeggezin is het beste alternatief voor kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. De campagne is mogelijk gemaakt met behulp van de fondsen van Stichting Kinderpostzegels Nederland.

12 inch race steunt voor de derde keer de Guusje Nederhorst Foundation


10-09-2012
Zaterdag jl. vond in Pijnacker de 10e editie plaats van de jaarlijks terugkerende 12 inch race, nog het beste te omschrijven als 'carnaval op minifietsjes'.

Nebahat Albayrak opent tiende Tovertuin in Naaldwijk


30-08-2012
Van een 'gewone' kamer naar een kleurrijke speelplek met de door Guusje Nederhorst bedachte hondjes Woezel en Pip in de hoofdrol. De kinderen van de Daghulp Populier Jeugdformaat in Naaldwijk kregen vandaag een vrolijk aangeklede omgeving waar ze hun zorgen even kunnen vergeten en heerlijk kunnen spelen, ontspannen en bewegen. De voorzitter van de Guusje Nederhorst Foundation, Nebahat Albayrak (Tweede Kamerlid PvdA), opende de alweer 10e Tovertuin van de stichting.

The Body Shop steunt de Guusje Nederhorst Foundation


29-08-2012
Al sinds 1990 steunt The Body Shop Foundation goede doelen. En voor het eerst doen ze dat nu met een speciale Lip Butter waarvan de koper meebeslist over het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat.

GNF Tour bezoekt het AZC in Emmen


23-08-2012
Afgelopen dinsdag bezocht de Guusje Nederhorst Foundation met haar Woezel en Pip Tour het asielzoekerscentrum in Emmen. Een AZC waar 100 kindjes in de leeftijd van 2 – 8 verblijven met een ouder of ouders.

American Cars & Classics zet zich in voor de stichting


23-08-2012
De 2012 editie van American Cars & Classics is achter de rug, met een fantastische opkomst van ruim 200 American Classics en het zonnetje maakte deze dag tot een succes. Dit jaar heeft de organisatie besloten zich in te zetten voor het goede doel en daarbij kon de Guusje Nederhorst Foundation gelukkig op inhaken en hebben zij een mooi bedrag kunnen overhandigen wat we in een nieuw Tovertuin project kunnen steken.

Kom in actie!


19-07-2012
Wil je zelf iets organiseren om kinderen die in Nederlandse instellingen wonen een glimlach op het gezicht te toveren?

Babette van Veen en Dinand Woesthoff openen de eerste Tovertuin in Noord-Brabant


26-06-2012
Van een 'gewone' kamer naar een kleurrijke speelplek met de door Guusje Nederhorst bedachte hondjes Woezel en Pip in de hoofdrol. De kinderen in vrouwenopvang Kompaan en De Bocht in Goirle kregen op woensdag 20 juni een vrolijk aangeklede omgeving waar ze hun zorgen even kunnen vergeten en heerlijk kunnen spelen, ontspannen en bewegen.

Parktheater nodigt ook dit jaar kinderen uit voor voorstelling


26-06-2012
Vorig jaar stelde het Park Theater 40 toegangskaarten beschikbaar voor kinderen en moeders die op het moment in opvangcentra verblijven. Het Park Theater heeft dit jaar laten weten wederom kaarten beschikbaar te stellen om even lekker onbezorgd te genieten van een leuke kindervoorstelling.