BEDRIJFSVRIENDEN VAN HET VERGETEN KIND

Veel bedrijven kunnen niet ‘zomaar’ even een Tovertuin sponsoren maar willen toch graag een bijdrage leveren aan de wens van onze stichting om een lach te brengen naar kinderen die noodgedwongen niet thuis kunnen wonen, omdat het thuis te onveilig of te instabiel is. Voor deze bedrijven heeft Het Vergeten Kind de BEDRIJFSVRIENDEN VAN HET VERGETEN KIND opgericht. Want ook met een kleine(re) donatie kan jouw bedrijf ons al enorm helpen. Alle beetjes helpen tenslotte. Of beter gezegd: alle beetjes tezamen maakt het ons mogelijk om eraan bij te dragen dat vergeten kinderen een fijnere kindertijd mogen beleven.

Wil jij je opgeven als bedrijfsvriend van de stichting, klik dan hier en vink aan dat je een periodieke gift doet uit naam van een organisatie.

Maya Wijsheid ondersteunt ons werk met een jaarlijkse donatie van € 100,- per jaar.

Voor zangles moet je zijn bij Geniet van Zingen. Dit bedrijf doneert € 200,- per jaar aan ons.

Voor advies en begeleiding bij de ontwikkeling bouw en renovatieprojecten moet je bij Het Bouw Advies zijn. Het bedrijf steunt ons met € 150,- per jaar.

Op het Nederlandse Waddeneiland Terschelling bevindt zich Drogisterij Bewust & Mooi, dit bedrijf doneert € 100,- per jaar aan ons. 

Trouwe partner voor de kinderevenmenten van de Stichting is Schminktijd Oosterhout. Tevens doneren zij elk jaar € 100,-.

Helena Jonker heeft haar eigen praktijk voor contextuele hulpverlening, genaamd Family-Life Breda. Door haar werk als gezins- en familietherapeut weet ze dat het van groot belang is voor ieder kind een veilige plek te hebben. Daarom steunt ze Stichting Het Vergeten Kind door middel van een donatie van 100 eur per jaar..

Het gezinshuis QuoVadis is in 2006 opgericht door Derk en Monique. Zij zijn beide afkomstig uit de jeugdhulpverlening/psychiatrie. Zij zijn gestart met het gezinshuis om jongeren die dit nodig hebben een veilig thuis te geven. In het kleine dorpje Velddriel bij Den Bosch, staat het gezinshuis. Hartverwarmend dat dit gezinshuis de stichting ondersteunt met € 150,- per jaar.

Een organisatie die schoonheid en harmonie creeert in iedere leefomgeving en in elk mens is Signed by Nature. Dit bedrijf draagt onze stichting een warm hart toe.