Royaltypartners

De onderstaande bedrijven dragen Het Vergeten Kind een warm hart toe en staan een deel van hun opbrengst aan ons af. We willen ze daar enorm hartelijk voor bedanken!

Van den Berg RoseS te Delftgauw is een moderne kwekerij met als teelt "De koningin der bloemen", de roos. Zij steunen de stichting door € 0,01 per steel van de prachtige Rosa Avalanche Emerald+ te doneren aan Het Vergeten Kind.

Logo van de Berg roses

Hoven & De Mooij te Aalsmeer is een bloemengroothandel die zich richt op eerste kwaliteit producten. Van Van den Berg Roses hebben zij het exclusieve recht gekregen om de Rosa Avalanche Emerald+ te verkopen. Ook zij steunen de stichting door € 0,01 per steel van deze prachtige roos af te dragen.

Hoven en de Mooij

Simply Dutch te Osdoorn is een online webshop waar Nederlandse producten voor kinderen verkocht worden. Zij steunen de stichting door een percentage van hun verkoopopbrengst aan ons te schenken.
 

Wijnkoperij Platenburg te Rotterdam centrum is een wijnspeciaal- zaak en doneert € 1,- per verkochte fles Goede Wereld Wijn. De wijn is ook te verkrijgen als relatiegeschenk of als Kerstgeschenk, waarbij er geld aan de stichting wordt gedoneerd. Meer informatie is te vinden op hun website.

Logo wijnkoperij Platenburg

Stichting Knights Templar Motorcyclist Charity Organization (ktmco) zijn een kleine groep motor/trike rijders die zich inzetten voor het goede doel. Zij rijden kilometers op motorfietsen en trikes en voor iedere kilometer die gereden wordt sponsoren zij een bedrag een een goed doel. in 2014 hebben zij ruim 40.000 kilometers gereden en een mooi bedrag gedoneerd aan Het Vergeten Kind, stichting DaDa en stichting Wings for Life.