TRIPLE F 2016 Geslaagd evenement!

EEN HEEL JAAR VAKANTIE IN TWEE DAGEN

Terwijl klasgenootjes tijdens de zomervakantie leuke dingen beleven, breekt er voor kinderen in de opvang een periode aan van verveling en sociaal-isolement. En ook moeten ze enorm wennen aan de veel wisselende hulpverleners (i.v.m. de vakantieperiode). Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen ook leuke ervaringen opdoen en vol trots met een verhaal kunnen terugkeren naar school. Daarom hebben we vorig jaar voor de eerste keer Triple F georganiseerd. En waar we op hoopten gebeurde... De tieners die nogal timide en gesloten arriveerden, kwamen helemaal los en hebben enorm genoten en voelden zich echt even gezien en belangrijk. 

Triple F staat voor Fun, Food & Festival. De minivakantie is gerealiseerd voor 100 jongeren uit opvanglocaties. Elk jaar krijgt Triple F een andere invulling. Dit jaar was het thema: EEN HEEL JAAR VAKANTIE IN TWEE DAGEN!  Dit jaar heeft de opleiding Advertising van de Willem de Kooning Academie uit Rotterdam belangeloos de invulling van Triple F 2016 bedacht.

1st F = FUN

De tieners uit opvanglocaties werden op de eerste dag (18 augustus) met de bus opgehaald en gebracht naar het Transferium bij Solmar Tours in Maarheeze. Hier stonden 3 partybussen klaar die de tieners brachten naar… SnowWorld Landgraaf! 
Dag 1 stond volledig in het teken van de wintersportvakantie. En dat in de grootste indoorskibaan van Europa. Met kraakverse sneeuw en uitdagende pistes. Bij SnowWorld Landgraaf genoten ze van een op en top wintersportbeleving.

Ambassadeur Angela Schijf en Jamai Loman gingen mee de pistes op. Voor de jongeren was het wel een beetje spannend; want skiën en snowboarden is iets wat velen nog nooit gedaan hadden. Voordat de lessen begonnen kwam Michelle Dekker, Nederlands Olympisch snowboarder, een stoere snowboard demo geven. 

2nd F = FOOD

Uiteraard zijn deze twee dagen verzorgd met een fantastische Food. Van een voedzaam ontbijt, een energizende lunch tot aan een diner in de smaken van de vakantiethema’s. SnowWorld had op dag 1 gezorgd voor een Oostenrijkse lunch: goulashsoup, bratwurst en pretzel. Na het actieve middagprogramma op de piste was het tijd voor ontspanning en een winterse stamppottenmaaltijd.

Bij het Festival op de tweede dag werden de kinderen helemaal verwend. Helemaal in Festivalachtigesfeer konden de jongeren genieten van saté, hamburgers, pizza's en ijsjes. 

Na het middagprogramma was het tijd om in te checken. Want alle jongeren bleven in het SnowWorld hotel overnachten. 'S avonds was er, geheel in thema, een aprés ski feest! DJ Maarten zorgde de hele avond voor muziek. Daarnaast waren er optredens van Marco Kraats en kersverse ambassadeur Jamai Loman. Lekker gek dansen en polonaise dansen met elkaar! 

DE FUN CONTINUES TIJDENS EEN ZOMERSE DAG

Na een kort nachtje in het hotel brak de tweede dag van Triple F aan. De tweede dag van de mini-vakantie was ingevuld met het thema zomer. Een heerlijke zonnige eventdag op een prachtig Fun Beach Panheel & Leisurepark aan een meertje, met een strand en veel sportieve activiteiten, zoals funny soccer en bungee run. Vriend van de stichting Lennart Timmerman was naar Panheel gekomen om een dagje veel Fun te maken met deze jongeren. 

3nd F = FESTIVAL

Beachclub Degreez, onderdeel van Fun Beach Panheel & Leissurepark, was omgetoverd voor het Festival. De minivakantie werd afgesloten met een Festival volledig in Ibiza-style. Een avond gevuld met heerlijk eten, muziek van DJ Nick Vall, een Hip Hop opwarmer van Brahim (Dansschool Reality) en geweldige optredens van Julia Zahra (The voice of Holland), BBraveofficial en Stepherd & Skinto. 

Vriendin van de stichting Francis Beukeveld had een professionele studio ingericht, waar de meiden én de jongens zich lekker konden laten optutten. De dames van Beautypartner zorgde voor professionele visagie en hairstyling. De heren RVDA en Richard Monsieurs waren naar Panheel gekomen om deze jongeren, gestyled en al, mooi op de foto te zetten. Fabulous profile pictures werden er geschoten in de studio, maar ook buiten bij het zwembad. Maar natuurlijk konden er ook weer gekke, grappige foto's geschoten worden in de fotobus Say Cheese on Wheels. Naast het tutten en de foto's waren er ook de masseurs Anita van der Voort & Raymond Felix aanwezig, die de jongeren nog extra kon laten ontspannen en was er de mogelijkheid om toffe tattoos te laten zetten. 

Een mooi hoogtepunt was het optreden van nieuwbakken ambassadeur Jamai Loman met de jongeren Amir en Michelle. De komst van ambassadeurs Johnny de Mol en Juvat Westendorp en vriend Lennart Timmerman zorgde voor veel energie en blijdschap. 

REACTIES

Het waren twee onvergetelijke dagen voor deze jongeren. Jamai Loman  beleefde zijn eerste evenement als ambassadeur: "Het was Triple Fantastic! Bijzonder om te zien hoe iedereen gedurende het weekend zo los komt en dat er echte vriendschappen ontstaan."

De reacties van de jongeren waren ook lovend: 

"Het is hier zo mooi, het lijkt wel alsof ik in het buitenland ben!"

"Deze twee dagen waren zo leuk, dit is volgens mij het gevoel van vakantie! Normaal gesproken ga ik namelijk nooit weg”

 "Ik vond de sneeuw en het skiën zo leuk! Vanochtend heb ik stiekem mijn sneeuwkleren aangetrokken zodat ik nog 1 keer op de piste kon. Ik wist dat ik niet nog een keer kon skiën, maar ik wilde nog een keer boven aan de piste staan. Dat geeft zo'n goed gevoel!" 

FOTO’S EN FILMPJES

Klik hier voor het fotoalbum van Triple F 2016
Klik hier voor een mooi video-interview van de Vrouw. 

BEDANKJES

Triple F zou niet mogelijk zijn zonder de prachtige donatie van de hoofdsponsors VriendenLoterij en MediaMarkt

Daarnaast willen wij Fun Beach Panheel & Leisurepark, Beachclub Degreez & SnowWorld voor de gastvrijheid en alle belangeloze medewerking. 

Ook zijn we een groot dankjewel verschuldigd aan vele partijen en partners:

Finishing Touch - Opbouw en decoratie 
Soundworks - Audiovisuele productie
Kop en Schouders - T-shirts, slippers en zonnebrillen
SisPR - PR bureau
Pauline Tournier - Designer/ DTP
Mariska Geene - Verslaggever
MEG Creations - Cameraman
Klaas Hoying - Cameraman
Marthijn Prins - Cameraman
TSC Beveiliging
AT Bookings
Tim Slobbe - reportersteam 'The Unforgettables'
Faber vlaggen
Martens en Van Oord - Sponsoren van badhandoeken
Bookit
BM Fotografie - Fotograaf 
RVG Fotografie - Fotograaf
Drukwerkfabriek - Drukwerk
Connexxion - Busvervoer
ABC Specials - Partybussen
Star Transfer - Partybussen
Solmar Tours - Transferium 
Schminkteam Oosterhout
Anita van der Voort - massage
Raymond Felix - massage

Say Cheese On Wheels - Fotobus
Francis Beukeveld - Vriendin van de Stichting
Beautypartner - Vissagie
Richard Monsieurs Photography - Fotograaf Fotoshoot
RVDA - Fotograaf Fotoshoot

& een 'big thankuu' aan alle artiesten, vrienden van de stichting en ambassadeurs: 

Michelle Dekker
DJ Maarten
Marco Kraats
DJ Nick Vall
Dansschool Reality - Brahim
Julia Zahra
B-Brave
Stepherd & Skinto
Lennart Timmerman
Angela Schijf
Jamai Loman
Juvat Westendorp
Johnny de Mol